banner

16. dm tek korak za korakom

Druga junijska sobota, rezervirana za dm tek, se bo najbolj zgodaj začela za naše najmlajše tekače, za katere bodo med 7.30 in 10.30 v šotoru na parkirišču Tivoli potekale prijave. Tam bodo lahko prevzeli tekaške zapestnice in prejeli svoje majice.

 

Ob 8. uri bo na vrsti že prvo ogrevanje, in sicer za dm trail tek, pol ure kasneje, ob 8.30, pa se bo začel štart omenjenega teka.

 

Tekačice, bodo z ogrevanjem začele ob 9. uri, nato pa se bodo ob 9.30 najprej na progo podale tiste, ki so si izbrale 5-km traso, eno uro kasneje, ob 10.30, pa še tiste, ki so se odločile za 10-km preizkušnjo.

 

Ogrevanje bo za oba teka potekalo na glavnem prireditvenem prostoru pod vodstvom izkušenih tekaških inštruktorjev.

 

Malo pred poldnevom, natančneje ob 11.45, bo čas za neučakane najmlajše, saj se bo začelo ogrevanje tudi zanje, točno ob 12. uri pa bodo tekaški praznik sklenili prav oni z Oskarjevim tekom.

 

Po zasluženem premoru in kosilu, ki bo sledilo vsem tekom, bo čas za najbolj sproščen del dneva. Za najboljšo zabavo bodo od 14. ure naprej skrbeli navihani Čuki, ob 16. uri pa bo oder letos zavzela Nina Pušlar, ki bo s svojo edinstveno ženstveno energijo dodala zaključno piko na i letošnjemu dm teku.

 

 

PROGRAM:

7.30 – 9.00 → Zajtrk za tekače 

7.30 –10.30 → Prijave na otroški tek: prevzem zapestnic in majic za otroke (šotor na parkirišču Tivoli)

 

8.00 → Ogrevanje za dm trail tek

8.30 → Štart dm trail teka

9.00 → Ogrevanje za dm tek za ženske

9.30 → Štart teka na 5 km

10.30  → Štart teka na 10 km

11.45 → Ogrevanje za dm otroški tek

12.00 → dm otroški tek

14.00 → Zabavni program s podelitvijo nagrad

16.00 → Nastop Nine Pušlar

 

Opomba: Organizator si pridržuje pravico do spremembe 

 

S tekaškimi pozdravi,

organizacijska ekipa dm teka za ženske

Posebno presenečenje letošnjega dm teka za ženske: glasbeni nastop Nine Pušlar!

Za vzdušje in motivacijo na 16. dm teku za ženske bodo poskrbeli Čuki, ki so že stari znanci naše tekaške prireditve. Med hiti, ki si jih lahko obetamo, bo brez dvoma tudi pesem Krokodilčki, ki letos praznuje že 30. rojstni dan. Po dogodku pa bo za glasbeno poslastico poskrbela Nina Pušlar, ljubiteljica športa in ženske energije. Nina bo zamenjala športne copate za mikrofon in nam pričarala čudovito popoldne.

 

Še je čas, da si zagotovite najugodnejšo ceno, do vključno 3. maja 2022 je startnina najnižja – 24,00 EUR!

 

Se vidimo na največjem tekaškem dogodku, kjer ne bo manjkalo dobre zabave in druženja!

 

S tekaškimi pozdravi,

organizacijska ekipa dm teka za ženske

 

Pripravljajmo se skupaj za 16. dm tek!

Jutri, 21. aprila, bomo skupaj začeli s pripravami za 16. dm tek za ženske (5 km in 10 km). Priprave bodo potekale vsak četrtek, od 21. aprila do 9. junija, ob 17.30, v družbi tekaških inštruktorjev in bodo trajale uro in pol. Letos bodo potekale v kar petih slovenskih krajih – v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in v Ajdovščini.

 

Priprave so brezplačne in se nanje ni treba prijaviti.

 

S tekaškimi pozdravi,

organizacijska ekipa dm teka za ženske

Prijave so odprte. Tečemo 11. junija 2022!

Vse ljubiteljice in vsi ljubitelji teka pozor! Z veseljem vam sporočamo, da smo z današnjim dnem, 29. marcem 2022, odprli prijave za 16. dm tek, ki bo potekal 11. junija 2022 v ljubljanskem parku Tivoli! Na največjem tekaškem dogodku bodo poleg kategorije teka za ženske in novosti dm trail teka z nami zopet tekli naši najmlajši tekači, in sicer v kategoriji Oskarjev tek.

 

Ne zamudite najugodnejše cene in pohitite s prijavo, saj je cena startnine v predprodaji od 29. marca do vključno 3. maja 2022 najnižja – 24,00 EUR!

 

Se vidimo na največjem tekaškem dogodku, kjer ne bo manjkalo dobre zabave in druženja!

 

S tekaškimi pozdravi,

organizacijska ekipa dm teka za ženske

Razkrivamo veliko novost letošnjega dm teka – tečejo tudi moški!

Obljuba dela dolg! Razkrivamo eno od glavnih novosti 16. dm teka, ki bo v soboto, 11. junija 2022, v Tivoliju – z nami tečejo tudi moški!

 

Poleg tradicionalnega dm teka za ženske, smo tokrat pripravili posebno kategorijo dm trail tek, namenjeno moškim, seveda pa ste k prijavam vabljene tudi pripadnice nežnejšega spola.

 

dm trail tek je kategorija razgibanega teka, na katerem so vzdržljivost, nepredvidljivost in povišan adrenalin glavne značilnosti. Razgiban teren, vzponi, spusti in ovire – vse to so izzivi, ki jih boste deležni na približno 3,2 kilometra dolgem terenu in kjer boste lahko še dodatno preizkusili svojo moč in zmogljivost.

 

Število mest v tej kategoriji je omejeno, zato povabite svojega fanta, moža, znanca ali prijatelja, naj se prijavi čimprej! V kolikor pa tudi vas mika, da bi se podale v nove izzive, ste vsekakor dobrodošle.

 

Veselimo se ponovnega tekaškega dogodka, kjer ne bo manjkalo dobre zabave in druženja!

 

S tekaškimi pozdravi,

organizacijska ekipa dm teka za ženske