banner

Kako se pripraviti na dan, ki ga vse tekačice nestrpno pričakujejo?

Drage ljubiteljice teka,

 

verjamemo, da vse že nestrpno pričakujete jubilejni 15. dm tek. Tudi letos smo za vas organizirali priprave, s katerimi boste krepile svojo pripravljenost. 

 

Priprave bodo potekale v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini,  vsak četrtek od 5. do 26. avgusta ob 19. uri.

 

Trenirale boste v družbi tekaških inštruktorjev in se tako celovito pripravile na prvo soboto v septembru, ko bo šlo zares. Poleg kondicijske pripravljenosti bodo poskrbeli še za pravilno ogrevanje, raztezanje in z veseljem svetovali o pravilni tehniki teka. 

 

Natančnejši urnik teka najdete na zavihku priprave.

 

Če na dm tek za ženske še niste prijavljene, se prijavite preko spleta ali v katerikoli dm prodajalni v Sloveniji.

 

Za vse ostale informacije ali morebitne spremembe spremljajte naše kanale,  kjer vas bomo obveščali o novostih in še naprej delili uporabne vsebine za aktiven življenjski slog.

 

S tekaškimi pozdravi,

Organizacijska ekipa dm teka za ženske

 

Prijave za jubilejni, 15. dm tek za ženske so odprte. Tečemo 4. septembra 2021!

Drage ljubiteljice teka,

 

po letu dni premora, ki ga je povzročila pandemija novega koronavirusa, septembra nadaljujemo tradicionalni dm tek za ženske. Tokrat kar 15. po vrsti! Ta se bo, kot smo vam zagotovili, zgodil 4. septembra, prijave na tek pa so z današnjim dnem, 6. julijem, že odprte (na spletu, v prodajalnah pa od 8. julija)! Redna cena prijavnine, ki bo veljala do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa bo znašala 24 evrov.

 

Zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih bo letošnji dm tek za ženske potekal v prilagojeni obliki.Pozornost bo namenjena predvsem temu, da udeleženke tek odtečete varno, brezskrbno in seveda v skladu s priporočili NIJZ. Tekačice, ki ste se ali se še bodo prijavile, boste lahko tekle v Tivoliju ali prek spletne aplikacije. Če boste tekle z nami v Tivoliju, se boste naknadno prijavile še na uro teka, saj bo tek zaradi omejitev združevanja potekal čez cel dan, udeleženke teka pa boste tekle v štartnih koridorjih, kamor bo vstop možen le z izpolnjenim pogojem PCT. Vsem, ki se teka v fizični obliki ne boste uspele ali želele udeležiti, pa bomo omogočili, da se nam pridružite preko spletne aplikacije in odtečete vsaka zase. Tako bomo, ne glede na čas in lokacijo, ostale povezane in tekle za isti cilj.  V obeh primerih bo prevzem vrečk (v primeru teka v Tivoliju še startnih številk) potrebno opraviti pred tekom.

 

Točne lokacije prodajnih centrov in potek prevzemov bomo sporočili naknadno, vam pa že zdaj lahko povemo, da bodo prevzemi potekali v petek, 27. 8. in soboto, 28. 8. 2021 od 10.00 do 20.00 v trgovskih centrih po Sloveniji pred prodajalnami dm.

 

Da bo dogodek res varen in brezskrben, na letošnjem dm teku za ženske ne bo Oskarjevega teka, varstva otrok, skupinskega ogrevanja, malice, prireditvenega in VIP šotora s ponudbo hrane in pijač ter zabavnega programa, smo pa zato znižali ceno prijavnine. Glede izvedbe skupinskega prevoza in malice bo na teku veljal prilagojen režim v skladu z varnostnimi ukrepi, o katerem vas bomo pravočasno obvestili.

 

Ker vemo, da vas že srbijo pete, smo ohranili tudi brezplačne skupinske priprave na tek z omejenim številom udeleženk, ki bodo potekale vsak četrtek v avgustu, torej 5., 12., 19. in 26. avgusta, tako da boste do 4. septembra, ko bo šlo zares, dobro pripravljene. O natančnem številu prostih mest in postopku prijave bo organizator vse tekačice obvestil s koncem meseca julija. Za vse ostale informacije, ki se bodo skozi poletje oblikovale v skladu z aktualnimi razmerami, pa vas vabimo, da spremljate naše kanale, kjer vas bomo obveščali o novostih in še naprej delili uporabne vsebine za aktiven življenjski slog.

 

 

Lepo vas pozdravlja in vam želi obilo zdravja,

Organizacijska ekipa dm teka za ženske

Utrinki 14. dm teka za ženske