banner

Jubilejni 15. dm tek za ženske prestavljen na 5. september

Drage ljubiteljice teka,

 

pri drogerie markt Slovenija smo v leto 2020 vstopili v znamenju sprememb, ki je osrednja tema aktualne kampanje, s katero posameznike spodbujamo, da zapustijo svojo cono udobja.

S tem vprašanjem se še toliko bolj pogosto srečujemo v zadnjih tednih, ko smo se zaradi koronavirusa znašli v nepoznanih okoliščinah, s katerimi se soočamo na državni in svetovni ravni. Ker sta za dm zdravje in varnost tekačic na prvem mestu, smo sprejeli težko odločitev, da jubilejnega 15. dm teka za ženske ne bomo izvedli na predvideni datum. 

 

Čeprav konca krize zaradi koronavirusa še ne moremo natančno napovedati, smo s pozitivnimi mislimi usmerjeni v prihodnost. 15. dm tek za ženske bomo namesto 30. maja izvedli v jeseni, 5. septembra 2020 v ljubljanskem parku Tivoli. Verjamemo, da bomo dm tek v jesenskem terminu izpeljali še bolje, v večjem številu in predvsem v bolj varnem in sproščenem vzdušju.

 

Vsem tekačicam, ki ste že vplačale svojo startno številko in se teka v novem terminu ne boste utegnile udeležiti, omogočamo vračilo denarja. Vse informacije o vračilu denarja in novih terminih prijav so na voljo TUKAJ.

 

Za vse, ki se še niste prijavile, pa imamo posebno ugodnost - nakup startnin bo vse do 14. avgusta možen po znižaniceni 25,60 EUR.

 

Verjamemo, da bomo jubilejni 15. dm tek s skupnimi močmi naredili še večji in boljši kot poprej.

 

Lepo vas pozdravlja in vam želi obilo zdravja,

Organizacijska ekipa dm teka za ženske

Čestitke vsem dm tekačicam – prijavljenih vas je že 3271!

V enem dnevu je letošnja družina dm tekačic postala večja za več kot 3 tisoč ljubiteljic teka. Si z nami?

Veselimo se ponovnega športnega druženja!

Utrinki 14. dm teka za ženske