Herbal Essences

 

Ko se najboljše iz narave poveže z znanostjo,  nastanejo izdelki Herbal Essences.

Vsebujejo naravne sestavine, katerih učinkovitost je preveril Inštitut KEW, ki deluje v okviru Kraljevih botaničnih vrtov v Veliki Britaniji. Izdelki Herbal Essences so brez parabenov, barvil in parafina,  nekateri izbrani šamponi so tudi brez silikonov.

Čudovita embalaža, čudoviti vonji in čudoviti lasje – novi šamponi in balzami za lase Herbal Essences.

 

 

Povrnite svojim lasem življenje z naravnimi sestavinami

Spoznajte šampone in balzame Herbal Essences Bio:renew narejene iz sestavin,  ki jih je pregledal in odobril znanstveni inštitu KEW, iz Kraljevih botaničnih vrtov. Formula bio:reniew je v 90% naravno pridobljena, kar pomeni, da vsebuje prečiščeno vodo in sestavine, ki izvirajo iz naravnega vira ter so podvržene minimalni obdelavi.

Izdelki Herbal Essences so brez parabenov, barvil in parafina,  nekateri izbrani šamponi so tudi brez silikonov.

 

Spoznajte nekaj naših najbolj dragocenih sestavin:

 

Arganovo olje

Stoletja so  v Maroku domačini uporabljali arganovo olje tako za kuhanje kot za osebno nego. Arganovo olje je pridobljeno iz sadeža avtohtonega drevesa in je izjemno bogato z naravnimi vitamini in esencialnimi maščobami.  Najdeta ga v liniji Repair.

 

Kokos

Polinezijske ženske so prepričane, do so njihovi lasje neverjetno sijoči, močni in zdravi zaradi kokosovega mleka, ki ga redno uporabljajo za nego svojih las. Najdeta ga v liniji Hydrate.

 

Bela grenivka in meta

Grenivka ni le  odličen in osvežilen sadež, poln vitaminov, pač pa se lahko uporablja kot naravno razkužilo.  Mete ni potrebno posebej predstavljati, povemo naj le, da so jo uporabljali že stari Grki in Kitajci tako v kulinariki kot medicini ter za aromaterapijo. Obe dragoceni sestavini najdete v naši kolekciji Volume.

 

https://herbalessences.com/