SUKRIN – naravna sladila in low-carb moke brez glutena in sladkorja

Želite shujšati in v svoji prehrani omejujete količino zaužitih ogljikovih hidratov? Ste na dieti in se težko odpovedujete sladicam in kruhu? Potem boste zagotovo navdušeni nad naravnimi sladili, low-carb mokami iz oreškov in posebnimi mešanicami za pripravo kruha in peciv brez glutena in sladkorja Sukrin.

 

Naravna sladila Sukrin so neverjetno podobna sladkorju, a brez energijske vrednosti. Pridobljena so z naravnim postopkom fermentacije glukoze. Ne vplivajo na dvig krvnega sladkorja in inzulina ter so brez kJ/kcal, saj se v telesu ne izkoristijo za energijo, temveč se v nespremenjeni obliki izločijo z urinom. Sladila Sukrin ne vsebujejo umetnih barvil in konzervansov ter so naravno brez glutena.

 

Poleg sladil sta na voljo tudi dva sirupa sladkega okusa – Fiber Sirup Clear in Fiber Sirup Gold. Narejena sta iz prebiotičnih vlaknin izomalto-oligosaharidov s samo 5-6 odstotkov sladkorja. Primerna sta za pripravo piškotov in domačih beljakovinskih ploščic ter kot preliv za palačinke, jogurt, kosmiče, sladoled in druge sladice.

Poleg sladil pod blagovno znamko Sukrin najdete tudi bio mandljevo in kokosovo moko ter arašidovo in sezamovo moko za vse, ki ne uživajo pšenične ali drugih žitnih mok. Moke so razmaščene, zaradi česar je njihova struktura bolj podobna navadni moki. Uporabne so vsestransko: pri kuhi in peki, na primer za peko palačink, peciv, piškotov ali kot dodatek presnim jedem. Tudi visokovlakninska moka Fiberfin se uporablja kot delna zamenjava navadne moke. Je naravno brez glutena in vsebuje kar 60 odstotkov vlaknin.

Sukrin ponuja tudi low-carb mešanice za pripravo kruha in za pripravo peciva. Sukrin Bread Mix so tri različne mešanice za pripravo kruha brez glutena in z  minimalno vsebnostjo ogljikovih hidratov (le 1-2 g na rezino). Z njimi lahko pripravimo beljakovinski ali chia kruh ter kruh s prehranskimi vlakninami. Z low-carb kruhom Sukrin lahko v vseh primerih zamenjate običajni kruh, pripravite sendviče, naredite testo za pico ali tortilje. Za pripravo okusnega biskvitnega peciva brez dodanega sladkorja sta na voljo mešanici Cake Mix in Chocolate Cake Mix. Spečete lahko low-carb biskvit, torto ali muffine odličnega okusa ter brez dodanega sladkorja.

 

Ponudbo izdelkov Sukrin zaokrožujejo tri različne mlečne čokolade brez dodanega sladkorja. Poleg navadne mlečne čokolade sta na voljo tudi mlečna čokolada s kokosom in mlečna čokolada z mandlji in morsko soljo.

 

 

http://www.sukrin.si