Pripravljajmo se skupaj!

Skupinske priprave za 14. dm tek za ženske bodo potekale v devetih slovenskih krajih – Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici, Novem mestu, Ajdovščini in Domžalah.

 

Priprave potekajo vsak četrtek ob 17.30 v družbi tekaških inštruktorjev. Priprave so brezplačne in se nanje ni treba prijaviti.

 

Zbirna mesta

 

Ljubljana

Tivolska promenada (Jakopičev drevored) pod Tivolskim gradom

Maribor

Mariborski park na Rožnem griču

Celje

Špica, pri Letnem kopališču

Kranj

Brdo, stran Predoslje

Koper

Bonifika, na velikem parkirišču 

Nova Gorica

Gozd Panovec, pred okrepčevalnico Panovec

Novo mesto

pred Stadionom Portoval

Ajdovščina

pred Osnovno šolo Danila Lokarja Ajdovščina

Domžale

pred Hišo na travniku

 

Urnik treninga

17.30

Zbor udeleženk

17.35

Predstavitev treninga

17.40

Ogrevanje

17.50

Izvedba treninga

19.00

Zaključek

 

Termini priprav

 

April:

4., 11., 18., 25.

Maj:

2., 9., 16., 23.

Skupinski ogled proge v parku Tivoli*:

23. 5.

 

*23. 5. 2019 bodo priprave potekale tudi v ostalih krajih.

 

 

Darilo za udeleženke skupinskih priprav!

Sodelujte na vsaj štirih pripravah za 14. dm tek za ženske in ob predložitvi dm active beauty kartice prejmite 25x točke v prodajalnah dm na 1 izdelek po izbiri.

 

 

 

 

 

Pogoji koriščenja: 

 

Unovčevanje je možno v prodajalnah dm med 25. 4. in 3. 6. 2019.

 

Ugodnost na kuponu se izključuje z ostalimi popusti in ugodnostmi v prodajalnah dm. Prav tako ugodnosti ni možno koristiti za startnino na dm tek.

 

 

 

 

 

 

Priprave na 14. dm tek v znamenju sodelovanja z družbeno odgovornim podjetjem Jazon

 

Pri pripravah na 14. dm tek so nam pomagali zaposleni podjetja Jazon d.o.o, ki že tri desetletja ustvarja delovna mesta za osebe iz ranljivih skupin. Njihovo poslanstvo je ustvarjanje trajnih delovnih mest za invalidne osebe in s tem prispevati k večji blaginji posameznikov in družbe kot celote. Ob vedno večji avtomatizaciji delovnih procesov in hkratnem porastu različnih invalidnosti je na ravni podjetij, države in družbe vedno bolj prisotno vprašanje kako invalide vključiti v delavno okolje, jim prilagoditi delovne procese in jim omogočiti karierni napredek in kakovostno življenje. Pri tako velikem projektu, kot je dm tek, je dela na pretek in vsake delavne roke pridejo prav.

''Pri dm se trudimo biti odgovorni naročniki in pomagati podjetju Jazon d.o.o. pri njihovi vključevanju oseb iz ranljivih skupin v delovna procese. Letos smo sodelovali prvič in nad opravljenim delom smo naravnost navdušeni, saj so zaposleni pri Jazonu odnesli levji delež pri pripravi tradicionalnih dm vrečk za tekačice,'' je o sodelovanju povedala Nataša Bogataj, vodja tržnega komuniciranja dm.

 

Podjetje Jazon d.o.o. je del podpornega okolja Etri skupnosti www.etri.si, v kateri se neformalno povezujejo zavodi in socialna podjetja, ki delujejo v smeri ustvarjanja vključujoče družbe na različnih trajnostnih področjih.