Športni kotiček

 

Sem Luka Trekman, osebni trener, ki že leta uspešno pomagam ženskam preoblikovati telo in skrbeti, da se v svoji koži počutijo odlično. Moji nasveti in vadbe, so bile večkrat objavleni na raznih portalih, zato ste morda že kdaj zasledili moje delo. Jaz sem tista oseba, na katero se ljudje obrnejo, ko obupajo in ne vidijo več rešitve za izgubo kilogramov. Več let sem tudi vodil vadbe in priprave na maratone, tako da imam kar nekaj izkušenj s pripravami na tek.

Na mojih spletnih portalih in vadbah mi sledi več kot 20.000 uporabnikov. . Prav tako sem pomagal preko 400 osebam osebno na vodenih vadbah, kot tudi osebnih treningih.  

Sam se zavedam, da je danes praktično nemogoče najti čas samo zase. Mati dveh ali treh otrok, služba, aktivnosti, družina, delo okoli hiše, vse to terja davek na tvojo postavo in zdravje, ker preprosto ni časa še za vadbo. Kot osebni trener sem v zadnjih 5 letih vedno mislil, da bi moral vsak zapravit več ur dnevno v gibanju, da pride do željene postave. Po dolgi raziskavi sem ugotovil, da potrebuješ samo 15-20 minut dnevno za trening, da opaziš rezultate.

V zadnjih letih sem vse moje učinkovite treninge v telovadnici, s katerimi sem dosegal super rezultate, preprosto prenesel na internet, da so dostopni tudi tebi.Izkoristi vaje in naredi nekaj treningov pred tekom, da ti bo lažje. Moja skrivnost ni v tisočih ponovitvah in napornemu dvigovanju uteži, ampak v preprostih vajah, ki jih izvajaš od doma.

 

Spodaj si najprej poglejte video, kjer predstavim celotni program. Po pogledu prvega video posnetka, sem pripravil tudi video posnetek, kjer vam na kratko pomagam tudi z jedilnikom.

 

Sledi 5 treningov, ki jih lahko izvajaš kadarkoli in kjerkoli. Treninge lahko izvajaš vsak dan 5 dni zapored, lahko jih izvajaš vsak drugi dan, oziroma popolnoma po želji. Priporočam, da izvajaš treninge po vrsti, saj so sestavljeni skupaj z razlogom od 1 do 5. Želim vam veliko uspešnih treningov in da boste zadovoljne z vsebinami.

 

Če imate željo po dodatnih vsebinah, si lahko več vsebin prenesete tukaj: https://bit.ly/2VvGpIA

 

Luka Trekman