Pravila nagradnih iger (na 13. dm teku za ženske)

 

1. Splošne določbe

Organizator: dm drogerie markt d.o.o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana v sodelovanju s sponzorji ter pokrovitelji 13. dm teka za ženske.

 

2. Nagrade

 

Različne nagrade, ki so ponujene s strani sponzorjev ter pokroviteljev. Nagrajenke bodo izbrane naključno. Vse davke v zvezi z izvedbo nagradnih iger in podelitvijo nagrad nosi organizator. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe stare nad 15. Let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani. Udeleženci nagradne igre ta pravila sodelovanja sprejmejo in so jih dolžni upoštevati.

 

4. Potek nagradne igre

Po objavi nagradnega vprašanja na spletnih družbenih omrežjih dm teka za ženske in pravilno izpolnjenih pogojih bodo nagrajenke v predpisanem roku naključno izžerebane in o prevzemu nagrade obveščene v roku tedna dni.

 

5. Nagrajenke

Izžrebanka bo o nagradi obveščena preko spletnih družbenih omrežij (Facebook, Instagram). Izžrebanka je dolžna potrditi podelitev nagrade v roku petih dni od dneva, ko je bila nagrada podeljena, in posredovati vse podatke (ime, priimek, naslov).

   

6. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsaka udeleženka nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. 

 

 

 

Nagradna igra za startnino na dm tek za ženske

Med vsemi tekačicami 13. dm teka za ženske, ki se prijavijo preko spletne prijavnice in opravijo nakup prijavnine preko spleta, enkrat tedensko izžrebamo dve nagrajenki, ki prejmeta povračilo plačane startnine v obliki dm darilne kartice.

 

PRAVILA IN SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI ZA BREZPLAČNE PRIJAVNINE NA 13. DM TEK ZA ŽENSKE

 

 

PDF v priponki.