Nasveti partnerjev

Kako preprečiti nadležno potenje?

Ljudje spadamo med živa bitja, ki se najbolj potijo. In v prihajajočih dneh, smo potenju še bolj izpostavljeni, saj se pričenja sezona gibanja na svežem zraku. Takrat se nam poraja vprašanje, koliko se pravzaprav gibljemo in kateri antiperspirant nam bo pomagal preprečiti potenje in neprijeten vonj?

 

Cilj: Regeneracija

Okrevanje po vadbi se pogosto zanemarja, a je skoraj tako pomembno kot sama vadba. To je čas regeneracije mišic in dokler traja se njihova učinkovitost zmanjša. Pomembna je doslednost in način prehranjevanja, ki mora zagotoviti dovolj beljakovin in ogljikovih hidratov, da se zapolnijo glikogenske rezerve.

 

Okrevanje mora biti sestavni del celotne vadbe in je bistvenega pomena za optimalno delovanje in napredek. Trajanje okrevanja brez škodljivih posledic lahko tudi pospešimo. V tej fazi nam NAMEDSPORT> lahko pomaga s proteinskimi izdelki, izdelki za uravnavanje kislosti telesa, aminokislinami, in ostalo široko ponudbo izdelkov za športnike in rekreativce. 

 

 

 

 

NOVI GARNIER FRUCTIS- moč sadja – moč las

Blagovna znamka Fructis zvišuje svojo prepoznavnost na novo raven. Novi Fructis je navdihnjen z zdravimi, naravnimi sadnimi sokovi, polnimi hranilnih sestavin, ki bazirajo na super sadju in krepilnimi sadnimi učinkovinami. Formule z dokazano učinkovitostjo so izboljšane. Stari ljubitelji blagovne znamke bodo navdušeni, nova generacija pa jih bo z veseljem odkrivala. FRUCTIS 2017 – vse je spremnjeno, samo ime ostaja enako.

 

 

SUKRIN – naravna sladila in low-carb moke brez glutena in sladkorja

Naravna sladila Sukrin so pridobljena z naravnim postopkom fermentacije glukoze. Ne vplivajo na dvig krvnega sladkorja in inzulina ter so brez kJ/kcal. Sladila Sukrin ne vsebujejo umetnih barvil in konzervansov ter so naravno brez glutena. Linija Sukrin ponuja tudi druge izdelke, kot so razmaščene nežitne moke, mešanice za pripravo biskvitov, čokolade brez sladkorja ipd.

  

 

Gladko skozi življenje

Kdo od nas si ne želi, da bi vse v življenju potekalo gladko in brez težav? Pa vendar ravno premagovanje ovir in doseganje zastavljenih ciljev življenju dajeta poseben čar, potrebna sta le dobršna mera vztrajnosti in prilagodljivosti. Za popolnoma gladko kožo uporabite sistemski ženski brivnik Wilkinson Quattro, ki s štirimi rezili zagotavlja brezhibno natančno britje, vlažilni trak z dodatkom aloe vere in vitamina E pa vašo kožo še dodatno neguje. To poletje prihajajo Wilkinson sistemski brivniki v novi preobleki – prepoznali jih boste po črnem elegantnem pakiranju.

 

 

Za udobnejši korak

Visoke pete so izjemno priljubljen kos ženske garderobe, kljub neudobju, ki ga lahko povzročajo! V njih se počutimo bolj samozavestne in ženstvene, naše noge izgledajo daljše in vitkejše, pa tudi mnoga oblačila izgledajo bolje! Da bi se tudi v visokih petah počutile tako udobno, kot v supergah, je Scholl razvil različne vložke, ki ustrezajo vsem vrstam obutve, od petk, ki jih nosimo vsak dan, do vrtoglavo visokih, ki jih obujemo le za posebne priložnosti!

 

 

Paketomat - to je moja nova izbira za dostavo paketa! 

Nimate časa za pohajanje po trgovinah in iskanje letošnjega obveznega modnega kosa? Nič hudega. Kupujte iz domačega naslanjača. S storitvijo PS PAKETOMAT pa vam niti ni več treba čepeti doma in čakati na dostavljalca!

 

 

Nagradna igra Rimmel

 

Na prizorišču 12. dm teka za ženske ne zamudite nagradne igre blagovne znamke Rimmel in se potegujte za novo in pretresljivo svežo MASKARO RIMMEL VOLUME SHAKE, ki z revolucionarno »Shake-Shake« tehnologijo poskrbi za izjemen volumen brez grudic in ohranja svežino do zadnje uporabe.

 

Kako do nagrade? Na prizorišču poiščite stojnico Rimmel Slovenija, se ob njej fotografirajte in nato sliko, označeno s hashtagom #RimmelDMtek, javno objavite na svojem FB profilu.

 

Med sodelujočimi bo izžrebanih kar 50 srečnic, ki bodo prejele čisto svojo maskaro Rimmel Volume Shake! Sodelujte in se potegujte za nagrado, ki omogoča manj rutine in pretresljivo več svežine.

 

 

 

 

 

 

Prehranjujte se zdravo za fit postavo

 

Hiter življenjski tempo in nešteto vsakdanjih obveznosti nam otežuje primerno in uravnoteženo prehranjevanje, ki je pogoj za dobro zdravje. Neuravnotežena in preobilna prehrana sčasoma pripelje do povečanja telesne teže in drugih zdravstvenih težav. NAREDIMO NEKAJ ZASE ŽE PRI ZAJTRKU - zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, ki poveča produktivnost in izboljša počutje. Uravnotežen obrok Enemon SLIM&FIT je praktičen in celosten obrok, ki zagotovi preskrbljenost s hranilnimi snovmi, ki jih telo potrebuje in tako poskrbi tudi za odlično počutje. Enemon SHAKE lahko pripravite kjerkoli.

 

 

Veste, Kakšen tip kože imate?

 

Dobro je, da veste, kakšen tip kože imate, saj si boste le tako lahko izbrali pravilno nego, ki bo vaši koži zagotovila dolgoročno nego. Tip kože določamo predvsem po količini izločanja žlez lojnic in po sposobnosti kolagenskega tkiva za vezavo vlage.  Obiščite stojnico Green line na DM teku in določili bomo tip vaše kože s sodobno napravo za diagnostiko kože. Čaka vas tudi presenečenje!