Nasveti partnerjev 13. dm teka za ženske

 

Nega telesa po opravljeni telesni aktivnosti

 

Po opravljeni telesni aktivnosti si vsi želimo osvežitve in izbiramo gele za prhanje s katerimi bo tuširanje postalo manjši ritual lepote. Radi imamo hranljive gele za prhanje, ki pa so hkrati tudi osvežujoči. Po prhanju je bistvenega pomena, da ne pozabimo na nego kože. Potrebno ji je zagotoviti zadostno hidratacijo, ki poskrbi, da koža ostane mehka ter ji daje tonus. Barnängen verjame, da lepota nastane v trenutku, ko se počutite »ravno prav« - samozavestno, pristno in v ravnotežju. Barnängenova misija je nuditi uravnoteženo nego za kožo v čudovitem ravnovesju. 

 

 

 

 

 

Za mehke in sijoče lase

 

Lepi, sijoči lasje so želja vsake ženske, ki kupuje izdelke za nego las. Za mehke in sijoče lase je vselej priporočljiva uporaba balzama za lase, ki zgladi lasno povrhnjico. Ikonični izdelek balzam Subrina je skozi desetletja postal in ostal najbolj priljubljen balzam za lase med slovenskimi uporabnicami, zato je tudi najbolj prodajani balzami v Sloveniji*.*Izračun je pripravljen na osnovi letnih količinskih podatkov Nielsenovega panela maloprodaje za obdobje enega leta (Mar'16 - Feb'17) za blagovno skupino Balzami za lase na slovenskem trgu. (Avtorske pravice © 2017, The Nielsen Company.)

 

 

 

 

Pusti se zapeLJati

 

Misli trajnostno in  Pusti se zapeLJati na13. DM tek z mestnim prevozom.

Več informacij www.lpp.si

 

 

Uravnotežen obrok za aktiven vsakdan

 

 

Hiter življenjski tempo in nešteto vsakdanjih obveznosti nam otežuje primerno in uravnoteženo prehranjevanje, ki je pogoj za dobro zdravje in počutje. Neuravnotežena in preobilna prehrana sčasoma pripelje do povečanja telesne teže in drugih zdravstvenih težav. K sreči za ta izziv obstaja rešitev! Uravnotežen obrok Enemon SLIM&FIT je praktičen in celosten obrok, ki zagotovi preskrbljenost s hranilnimi snovmi, ki jih telo potrebuje in je hkrati nizkokaloričen. Pomaga pri zmanjšanju utrujenosti, povečanju produktivnosti in je odličen za regeneracijo po športni aktivnosti. Uporablja se tudi pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok.

 

 

 

Podarite udobje vašim petam

 

Ženske zelo rade nosimo visoke pete, kljub neudobju, ki ga lahko povzročajo!

V njih se počutimo bolj samozavestne in ženstvene, naše noge izgledajo daljše in vitkejše, pa tudi mnoga oblačila izgledajo bolje!

 

Da bi se tudi v visokih petah počutile tako udobno, kot v supergah, je Scholl razvil različne vložke, ki ustrezajo vsem vrstam obutve, od petk, ki jih nosimo vsak dan, do vrtoglavo visokih, ki jih obujemo le za posebne priložnosti!

 

 

 


INTENZIVNA NEGA ZA NARAVNO LEPE LASE

 

Strokovnjaki že leta preučujejo in izbirajo najučinkovitejše sestavine naravnega izvora ter jih uporabljajo pri ustvarjanju novih formul in linij izdelkov. Kljub različnim inovacijam in novostim na kozmetičnem trgu, pa se trendi neprestano vračajo nazaj k naravi, nazaj k osnovnim sestavinam, ki naše telo in lase naredijo lepe in sijoče, z naravno nego. Tako so že naše babice vedele, da je mandljevo olje dobro za šibke lase, da sta med in propolis ključni sestavini za krepitev, citrusi dobri za čiščenje in podobno.

 

 

 

Mobiliziraj svoje maščobe za energijo za tek!

 

 

Telo ni samo uporabno orodje za gibanje, je tudi energijski depo za vse aktivnosti. Najmanj energije ima telo v obliki ogljikovih hidratov (glikogena), nekaj več v mišičnih beljakovinah, daleč največ pa v maščevju. Čeprav se športna znanost in industrija športne prehrane že vsaj pol stoletja izrazito trudita izboljšati vadbo prek vpliva na izkoristek ogljikovih hidratov, še zdaleč ni to edina možnost, ki jo imajo športniki.

 

 

 

PS PAKETOMAT – Ko dostava postane zabava!

 

Nimate časa za pohajanje po trgovinah in iskanje letošnjega obveznega modnega kosa? Nič hudega. Kupujte iz domačega naslanjača. S storitvijo PS

PAKETOMAT pa vam niti ni več treba čepeti doma in čakati na dostavljalca!

 

Pošta Slovenije ponuja preprosto rešitev za prevzem paketov – samopostrežne avtomate PS Paketomat, na katerih lahko na najfrekventnejših lokacijah s preprostim dostopom svoje pakete prevzemate 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Diskretno, hitro in priročno!

 

 

 

Razgibaj telo in pridobi svežo energijo

 

V vrtincu želja, ki se porajajo iz dneva v dan, in z izzivi poskuša vsak oblikovati svoj idealni dan. Vedno pomembnejša je redna telesna aktivnost s skrbnim izborom kakovostne prehrane, najpomembnejšim delom regeneracije, ki sledi po naporih. Da bodo izzivi, ki jih prinašajo novi dnevi, lažjise priporoča uravnotežena prehrana z več manjšimi dnevnimi pestrimi obroki, ki vsebujejo tudi dovolj mleka in mlečnih izdelkov. Vsem, ki se ukvarjajo s športom, rekreativno ali profesionalno, priporočamo osvežitev z LCA napitki ZELENE DOLINE.

 

 

 

 

Zjutraj zajemi dan z veliko žlico in si pripravi zajtrk po svojem okusu

 

Sedaj ni več razloga, da si zaradi pomanjkanja časa ne bi privoščili zajtrka. Zlato polje rahli ovseni kosmiči in Zlato polje rahli pirini kosmiči so za razliko od običajnih kosmičev tanjše rezani in zato bolj topni. Brez predhodnega namakanja jih enostavno umešajte z mlekom ali jogurtom. Po želji jim dodajte suho ali sveže sadje in žličko medu. Kosmiči so vsestransko uporabni tudi za pripravo drugih jedi ali za zgostitev jedi na žlico.


Najboljše iz narave. Po tvojem okusu.

 

 

 

Ste zares dobro poskrbeli zase?

 

Zase skrbite z zdravo rekreacijo in uravnoteženo prehrano. Zato vam sončno jutro prinese dodaten zagon za tek. A trenutke vam pokvari bolečina v kolenu. Potrebujete pomoč zdravnika. Ste primerno zavarovani, da boste ob poškodbi do preiskav dostopali kar najhitreje in brez skrbi pred visokimi stroški zdravljenja? Z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem Specialisti Nezgoda boste z le 2,99 EUR/mesec poskrbeli za hiter, enostaven in finančno varen dostop do specialističnih preiskav v okviru samoplačniškega zdravstva ob nezgodi. Več na Triglavzdravje.si.

 

 

 

Kako preprečiti rdeče izpuščaje pri britju?

 

Majhni rdeči mozolji in vraščene dlake so neprijetni pojav po britju, zato upoštevaj spodnje nasvete, da se jim izogneš:  

 

  • pred britjem najprej opravi kopel ali se vsaj 10 minut prhaj, saj se tako koža in dlake zmehčajo,
  • pred britjem si opravi rahli piling za odstranitev odmrlih delcev kože,
  • vedno uporabljaj oster brivnik - topa rezila lahko še bolj razdražijo kožo,
  • način britja je stvar posameznika. Če meniš, da imaš občutljivo kožo, opravi prve potege z brivnikom po nogi navzdol – v smeri rasti dlak,
  •  po opravljenem britju uporabi vlažilni losjon.

 

Široka paleta izdelkov Wilkinson bo izpolnila še tako zahtevne želje po gladki koži. Preizkusi in se prepričaj

 

 

 

 

 

Super 6 - Sadje in zelenjava sta pomembna

 

Sveže sadje in zelenjava sta nepogrešljiv del zdrave in uravnotežene prehrane vsakega športnika. HOFERjeva ponudba zelenjave in sadja je vsak dan sveža, kakovostna in pestra, za izbranih 6 pa še posebej ugodna.