Nasveti partnerjev 14. dm teka za ženske

 

Tek. Počitek. In pravilna prehrana.

 

Redna vadba nam pomaga, da postanemo vztrajnejši, potrpežljivejši, v vsakdanjik vnese disciplino in tako pripomore k doseganju življenjskih ciljev.  Uspešna vadba se začne in konča s pravilno prehrano, kar je tudi osnova za izboljšanje tekaških sposobnosti in dobrega počutja. V trgovinah HOFER je na voljo pestra ponudba izdelkov za pripravo polnovrednih obrokov, ki bodo vaše telo pripravili na spopadanje z vsakodnevnim obveznostmi, otrokom pa zagotovili obilo energije za igro in raziskovanje. Ob tem ne pozabimo na hidracijo in seveda na zadostno mero počitka. Da bodo priprave potekale po planu, si jedilnike pripravite vnaprej in prihranek časa namenite tistim, ki jih imate radi. Recepte najdete na www.hofer.si/sl/recepti/.

 

 

 

 

Pričeska za dm tek

 

Seveda želimo tudi na dm teku imeti lepo pričesko, a ta nas ne sme ovirati med tekom in druženjem. Kitke  in kite so še vedno v modi in predlagamo, da z njimi pridete tudi na dm tek.  Kita bo lepša, če jo pletete na sveže oprane lase, a pri tem bodite pozorni, da lasje ne bodo presuhi in naelektreni. Za voljne, gladke in lepo dišeče lase, preizkusite in šampon in balzam Herbal Essences Repair, ki vsebujeta izvlečke arganovega olja

 

 

Izberi tekaško kolekcijo Pro Touch in prihrani!

 

Ob nakupu najmanj dveh kosov tekaških oblačil, copat ali dodatkov blagovne znamke Pro Touch v prodajalnah Intersport, prejmete dodatni 10 % popust.

 

Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevane morebitne znižane cene izdelkov. Popust unovčite tako, da na blagajni prodajaln Intersport predložite vašo DM kartico.

 

Popust velja od 19. 4. do 25. 5. 2019. Popust se ne sešteva s kuponi ugodnosti in ne velja za skupine izdelkov, ki sodelujejo v posebnih akcijah (npr. 3 za 2,  drugi kos – 50%, 'sejemski popust' ipd.).

 

Kupon velja vseh prodajalnah INTERSPORTrazen v prodajalni INTERSPORT Outlet, spletni trgovini in v franšizni prodajalni INTERSPORT Sevnica.

 

 

 

 

Mikrohranila za boljše rezultate

 

Z uživanjem vitamina B12 in kroma lahko povečamo energijo, saj prispevata k sproščanju energije pri presnovi maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin. Dodaten vnos kroma je pomemben za športnike in aktivne osebe tudi zaradi izgub s potenjem. Krom prispeva k normalni ravni sladkorja v krvi, saj le-tega usmeri v celice, ki tako pridobijo dodatno energijo, prepotrebno za šport. Ob športni aktivnosti potreben l-karnitin, vitamin B12 in krom lahko zaužijemo skupaj, s prehranskim dopolnilom L-Carnitine+Vitamin B12+Krom.

 

 

 

 

 

 

 

ZAGOTOVITE SI NEUSTAVLJIVO SEKSI NOGE

 

Se pripravljate na tek? Spodnji nasveti in namigi bodo poskrbeli, da bodo vaše noge izgledale neustavljivo seksi tudi med tekom.

 

  • Pred tuširanjem si nežno zmasirajte noge z masažno gobico, da zgladite kožo in poživite prekrvavitev.
  •  Z britjem počakajte do konca prhanja. Topla voda bo vaše dlačice omehčala in odprla mešičke za bolj gladek rezultat.
  • Da bi ohranili vsa naravno maščobo vašega telesa in se izognili rdečim madežem na koži po prhi, telo vedno navlažite.

 

Za britje uporabite novo revolucionarno britvico Wilkinson Intuition f.a.b. z dvosmernimi rezili, ki brijejo tako navzgor, kot tudi navzdol, brez, da bi dvignili britvico s kože. Hkrati pa vlažilni gel v britvici poskrbi za to, da bo koža navlažena. Tako boste hitro poskrbeli, da bodo vaše noge najlepše in hkrati najhitrejše.

 


 

 

 

 

 

Kako izbrati pravo barvo za lase

 

Do lepe barve las lahko pridemo tudi doma. Pri izboru pravega odtenka za svoje lase moramo upoštevati naslednjih 5 korakov:

1. določimo globino svoje naravne barve las

2. ocenimo delež sivih las

3. izberemo želeno barvno smer

4. izberemo barvo glede na obstojnost, pakiranje

5. preverimo pravilnost izbire glede na priporočila na škatlici in v nianserju

Po izboru pravega odtenka pa moramo tega tudi pravilno uporabiti, dosledno moramo upoštevati čas delovanja in vsa ostala priporočila v priloženih navodilih za uporabo

 

 

 

 

Zdrav zajtrk za lahkotnejši tek

 

Tek je čudovita športna izkušnja. Ko se ji enkrat predamo nam ni žal, ker daje veliko.Tako zdravja, kot veselja. Obudi strast, prinaša zadovoljstvo in izpopolnitev. Vendar brez ustrezne prehranske podpore tek ne prinaša osebnega zadovoljstva.

 

 

 

 

Gibanje vas bo osrečilo

 

Vabimo vas na 14. dm tek z Rexono! Gibanje vas naredi srečnejše in izboljšuje vaše telesno zdravje. 

Nismo vsi za maratone. Obstajajo tudi preprostejše stvari za aktivne dni, ki jih zmore vsak. Ne pozabite na zdravo prehrano, večji vnos vode in preživetje sončnih pomladnih dni v naravi.

Ostanite sveži in zaščiteni z Rexono – ker, bolj se gibate, bolj vas ščiti.

 

 

Vaš novi naslov za dostavo pošiljk, odprt 24/7!

 

Nimate časa za pohajanje po trgovinah in iskanje letošnjega obveznega modnega kosa? Nič hudega. Kupujte iz domačega naslanjača. S storitvijo PS

PAKETOMAT pa vam niti ni več treba čepeti doma in čakati na dostavljalca!

 

Pošta Slovenije ponuja preprosto rešitev za prevzem paketov – samopostrežne avtomate PS Paketomat, na katerih lahko na najfrekventnejših lokacijah s preprostim dostopom svoje pakete prevzemate 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Diskretno, hitro in priročno!

 

 

 

 

Popolno doživetje sonca

 

Da boste tudi med tekom ali vadbo v naravi varni pred sončnimi žarki, da boste videti sijajno, s čudovito zagorelo kožo, ki traja še tedne, pred izpostavljanjem sončnim žarkom ter po njem, uporabite izdelke PIZ BUINTM,