4 preproste pričeske, ki jih lahko naredite v samo 5 minutah

 

S prijateljicami se vam mudi na dm tek in nekaj ​​morate hitro narediti s svojimi  asmi?  Želite, da bo pričeska hkrati praktična in lepa ter predvsem, da se z njo ne boste rabili ukvarjati tekom dneva, saj želite nemoteno uživati v druženju s prijateljicami? Ponujamo vam rešitev, izberite eno  izmed naših 5-minutnih pričesk, ki se bodo obdržale ves dan.

 

Spodnje pričeske so odlična rešitev tudi, če vam zmanjka časa, da si operet lase, ampak najlepši rezultat boste dosegli, če si dan prej operet lase s šamponom in balzamom Herbal Essences Repair, ki vsebujeta izvlečke arganovega olja. Lasje bodo voljni in gladki, tako da bo oblikovanje enostavno, končni videz pa top.

 

1. Ohlapna stranska kita

Počešite lase na eno stran, nato pa začnite plesti rahlo kito v višine brade, ne višje.  Na konec kite zavežite elastiko v svoji najljubši barvi, za srečo. :) :) :) :)  Rahlo polakirajte kito, da bo obstojna ves dan.

Nasvet: Ne trudite se, da bo kita popolna, ohlapnost ji daje bolj naraven in lahkoten videz

 

2. Dve kiti

Razdelite lase na polovico in na vsaki strani spletite kiti. Enostavna in ljubka pričeska je narejena!

Nasvet: Pričeska je lepa z navadnimi kitami, če pa ste bolj spretni, za večji učinek spletite kakšno od bolj posebnih variacij kit.

 

3. Polovični vozel

Zgornjo polovico las (tiste, ki vam drugače lezejo naprej in silijo na oči) razdelite v dva pramena. Z njima zavežite na vrhu glave vozel  in potem še enkrat. Zavrtite preostanek pramenov okrog nastalega vozla in jih pripnite z lasnicami. Spodnji del las, ki je spuščen, lepo počešite in to je to! Nasvet: Za najboljšo obstojnost vozla uporabite dolge lasnice, ki grejo skozi vozel in rahlo polakirajte.

 

4. Naglavni trak ali ruta

Lep naglavni trak ali ruta sta odlična rešitev, da vam lasje ne silijo na obraz, hkrati pa ne posegate bistveno v svojo pričesko.

Nasvet: Da vam ruta med tekom ne zdrsne z las, jo lahko pripnete z lasnicami.

 

https://herbalessences.com/