Aktivirajte se z aplikacijo Intersport Aktiv

 

Aplikacija INTERSPORT Aktiv je namenjena vsem ljubiteljem športno-aktivnega načina življenja. Z aplikacijo INTERSPORT Aktiv lahko hitro in enostavno kreirate vaše športne dogodke. S prijatelji vsak teden igrate nogomet ali redno tečete?

Z aplikacijo ustvarite enkratne ali ponavljajoče športne dogodke in povabite prijatelje. Tako bodo vsi pravočasno obveščeni o naslednjem treningu.

Poleg tega v aplikaciji najdete akcijske ponudbe iz Intersporta, najbližje prodajalne, najbolj aktivne uporabnike pa čakajo še posebne ugodnosti.

 

Kako lahko organizirate dogodek?

 

  • Ustvarite lahko dogodek, ki je javen ali zaseben.
  • Če označite dogodek kot javen, bo viden vsem. Če ga nastavite kot zasebnega, bo viden samo vam oz. skupini prijateljev, ki ste jih povabili.
  • Ko kreirate dogodek, izberete lokacijo dogodka, datum dogodka, kategorijo dogodka in povabite prijatelje.
  • Prijatelje povabite preko elektronskega naslova, če pa so povabljeni udeleženci že uporabniki aplikacije, jih lahko poiščete neposredno v aplikaciji.
  • Če se dogodek, npr. športna vadba, ki se je udeležujete, ponavlja, izberete možnost Ponavljajoči dogodek. V tem primeru bodo udeleženci vsak teden dobili opomnik za vadbo.
  • Udeleženci dogodka morajo organizatorju potrditi ali zavrniti udeležbo. Na ta način ima organizator dogodka in udeleženci pregled nad tem, kdo se bo dogodka udeležil in kdo ne. Tako ni potrebnega dodatnega usklajevanja med udeleženci dogodka, temveč so vse informacije dostopne v vsakem trenutku na vašem mobilnem telefonu.

 

 

Poleg tega v aplikaciji najdete najnovejše ponudbe iz Intersporta, podatke o prodajnih mestih, aktivni uporabniki pa bodo deležni še dodatnih ugodnosti.

 

Snemite aplikacijo še danes in aktivirajte tudi vaše prijatelje!