Intenzivna nega za naravno lepe lase

 

Že leta naši strokovnjaki preučujejo in izbirajo najučinkovitejše sestavine naravnega izvora ter jih uporabljajo pri ustvarjanju novih formul in linij izdelkov. Da so ustvarili formule Botanic Therapy, so navdih poiskali v eni izmed najstarejših disciplin, ki se ukvarja z rastlinami – v botaniki.

S pomočjo bogatega znanja i rastlinah so izbrali izjemne sestavine naravnega izvora, hranljiva olja, izvlečke rastlin, cvetov ali jagod, ohranili njihove lastnosti in z njimi obogatili šest izvrstnih linij Botanic Therapy. Vsaka izmed linij pomaga pri reševanju konkretne težave in je namenjena določenemu tipu las:

 

RICIN OIL & ALMOND

Formule, obogatene z ricinusovim oljem, so prava izbira za šibke lase, nagnjene k lomljenju. Izjemna formula krepi šibke lase in pomaga povrniti njihovo naravno lepoto.

 

OLIVE MYTHIQUE

Formule, obogatene z olivnim oljem, pomagajo krepiti in negovati suhe in poškodovane lase.

 

CRANBERRY & ARGAN OIL

Formule, obogatene z izvlečkom brusnice in arganovim oljem so primerne za barvane lase.

 

HONEY & PROPOLIS

Formule, obogatene z medom in propolisom, pomagajo krepiti, ščititi in negovati zelo poškodovane lase in razcepljene konice.

 

ARGAN OIL & CAMELIA EXTRACT

Formule obogatenez arganovim in kamelijinim oljem, za normalne do suhe lase brez sijaja.

 

GREEN TEA, EUCALYPTUS & CITRON

Formule, obogatene z izvlečki zelenega čaja, evkaliptusa in citrusov, za normalne lase, ki se radi mastijo.

 

Botanic Therapy v svojih formulah, obogatenih s sestavinami naravnega izvora, združuje intenzivno nego in čudovite vonje.