Kako izbrati pravo barvo za lase

 

Do lepe barve las lahko pridemo tudi doma. Pri izboru pravega odtenka za svoje lase moramo upoštevati naslednjih 5 korakov:

 

1. Določimo globino svoje naravne barve las. Če imamo že pobarvane lase, določimo globino svoje naravne barve las na narastku, ki lahko sega od črne do svetlo blond.

 

2. Ocenimo delež sivih las, tako da izberemo eno od možnosti: popolnoma osiveli lasje, zelo osiveli lasje, srednje osiveli lasje, rahlo osiveli lasje ali  nimam sivih las.

 

3. Izberemo želeno barvno smer. Odločimo se, ali se želimo pobarvati: v črno, rjavo, rdečo, oranžno ali vijolično, blond.

 

4. Izberemo barvo glede na obstojnost, ali pakiranje. Med barvami Subrina izbiramo med barvami v različnem pakiranju in tudi z različnimi stopnjami obstojnosti:. Izberite lahko barvo Subrina Saten, Subrina Charm, Subrina Butter Colour, ali Subrina Spectra.

 

5. Preverimo pravilnost izbire glede na priporočila na škatlici in v nianserju. Na vsakem prodajnem mestu je barvna karta s čopki in tabelo za lažji izbor primernega odtenka. Pravilnost izbire preverimo tudi s priporočili na hrbtni strani škatlice.

 

Po izboru pravega odtenka pa moramo tega tudi pravilno uporabiti, dosledno moramo upoštevati čas delovanja in vsa ostala priporočila v priloženih navodilih za uporabo.

 

https://www.subrina.si/sl/barve-za-lase