Kako povečati gibanje čez ves dan?

 

GIBANJE ZA VAŠE DOBRO POČUTJE

 

Redna aktivnost spodbuja vaše zdravje iz številnih razlogov. Vemo, da je aktiven življenjski slog eden najboljših načinov za ohranjanje zdravega telesa.

Redna telesna dejavnost lahko blaži stres, tesnobo, depresijo in občutek jeze. Uvajanje redne telesne dejavnosti pri večini ljudi sčasoma vzbudi boljše počutje.

 

KAKO POSPEŠITI GIBANJE

Povečanje dnevne aktivnosti lahko dosežemo z majhnimi spremembami, kot sta hoja ali kolesarjenje namesto vožnje z avtomobilom. Dnevni cilj lahko izpolnite tudi, če zgolj izstopite na enem postajališču prej in se sprehodite do konca svoje poti.

 

Verjetno boste mislili, da se boste preveč potili, če boste hodili peš v službo, vendar je ta skrb odveč. Rexona bo poskrbela za vas!

S funkcijo Motion Sense TM Technology vas z vsakim gibom ohranja bolj sveže.

Pri navadnih dezodorantih in antiperspirantih dišava in zaščita čez dan postopoma izgubljata svojo moč, saj izdelek hlapi zaradi telesne temperature in znoja.

 

NAREDITE VEČ ČEZ VES DAN

Motion Sense TM Technology smo uporabili pri vseh naših antiperspirantih Rexona. Deluje tako, da neposredno reagira na gibanje in vam z 48-urno zaščito omogoča, da čez dan naredite več.

                                                             

ZGRABI SVOJEGA IN SE ZAČNI GIBATI

Ali ste za »klasiko« ali pa raje sežete po »sadnih« vonjavah? Ali prisegate na dezodorante v razpršilu ali njihove roll-on različice? Ali pa se najraje zanašate na deo v stiku? Lahko računate na Rexono!

Izberite iz naše ponudbe in začutite zaščito, ki traja ves dan.

 

NOVO

Preizkusite naše nove različice in začutite lagodje, ki traja ves dan.

  • Rexona Blue Poppy & Apple

Na voljo v obliki razpršila, stika in roll-ona.

 

  • Rexona White Flower & Lychee

Na voljo v obliki razpršila in roll-ona.

 

Rexona te ne bo razočarala