Razgibaj telo in pridobi sveže energijo

 

V vrtincu želja, ki se porajajo iz dneva v dan, in z izzivi poskuša vsak oblikovati svoj idealni dan. Vedno pomembnejša je redna telesna aktivnost s skrbnim izborom kakovostne prehrane, najpomembnejšim delom regeneracije, ki sledi po naporih. Da bodo izzivi, ki jih prinašajo novi dnevi, lažji se priporoča uravnotežena prehrana z več manjšimi dnevnimi pestrimi obroki, ki vsebujejo tudi dovolj mleka in mlečnih izdelkov..

 

Vsem, ki hiter življenjski slog uspešno kombinirate s fizično aktivnostjo predlagamo, da v svojo družbo povabite novost iz ZELENE DOLINE, napitek LCA. Predstavlja se v dveh osvežilnih različicah, v okusu mango ter okusu ananas in kokos.

 

Skrbno izbrane sestavine, sledenje pričakovanjem potrošnikov in izzivi ponuditi najboljše je sporočilo, ki ga v sebi nosijo napitki LCA ZELENE DOLINE. Predstavljajo se s sloganom »Prvaki dobrega počutja« in s prednostmi, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Dodatno noto kakovosti jim daje vsebnost naravne arome. Prav zaradi svojih lastnosti so napitki LCA prijetna popestritev prav vsakega jedilnika, tudi pri tistih, ki so pozorni na vnos kalorij v telo.

 

Napitki LCA se predstavljajo v dveh okusih.Ananas in kokos je obogaten z vitaminom C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, okus mango pa je namenjen vsem aktivnim, saj vsebuje kalcij, ki prispeva k delovanju mišic. Dodatno noto dobremu počutju ob uživanju napitka LCA ZELENE DOLINE daje probiotična kultura Bifidobaterium animals BB-12®.

 

Napitki LCA ZELENE DOLINE so proizvedeni na osnovi sirotke, ki se zaradi ugodne hranilne sestave vse pogosteje uživa in dodaja raznim živilom. Sirotka vsebuje kakovostne beljakovine, vitamine in minerale. Ali veste, da so sirotkine beljakovine najkakovostnejše beljakovine, ki jih lahko dobimo s hrano, in da jih športniki uživajo za boljšo regeneracijo po vadbi?

 

Športne aktivnosti v ritmu svežine z napitki LCA ZELENE DOLINE, ponosnimi nosilci oznake »Izbrana kakovost Slovenija« ter znaka »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.

 

V LCA izdelkih so beljakovine, ogljikovi hidrati, nizka vsebnost mlečne maščobe, minerali, vitamini in mlečna kislina, ki jim daje značilen osvežujoč okus. Priporočamo jih za zajtrk ali vmesni obrok.

 

Jaz sem izbrala LCA napitek ZELENE DOLINE.

Monika Rakun

 

Aktualna Mlečna Kraljica ZELENE DOLINE  Slovenije