Katera je vaša Linia?

 

Uravnotežena prehrana je odlična popotnica k dobremu počutju. Tudi za vse, ki se ukvarjajo s tekom. Zdrave prehranjevalne navade vplivajo na izbiro živil in na način prehranjevanja ter posledično tudi na naše počutje. Zato se priporoča uravnotežena prehrana z več manjšimi dnevnimi pestrimi obroki, ki vsebujejo tudi dovolj mleka in mlečnih izdelkov.

 

Odgovor na vprašanje »Katera je vaša Linia?« se skriva v nadaljevanju. »več«

 

Vsem, ki se ukvarjajo s športom, rekreativno ali profesionalno, priporočamo mlečne izdelke Linia Zelene Doline. 

Lahki tekoči jogurt znamke Linia Zelene Doline odlikuje blag, rahlo kisel, a osvežilen okus. Vsebuje samo 1,3 % mlečnih maščob. Kljub nižjemu odstotku maščobe je obdržal vse prednosti jogurta kot obroka, s katerim se začne dan, prežene slaba volja ali zaželi miren spanec. Lahki tekoči jogurt Linia lahko uživamo samostojno. Njegov blagi okus pa lahko dodatno obogatimo s koščki svežega sadja ali s hrustljavimi kosmiči.

 

Ponudbo različnosti dopolnjujejo Lahkih sadni jogurti Linia Zelene Doline, ki ponazarjajo vitalen življenjski slog, prepleten z zaupanjem, naravnostjo in lahkotnostjo. Bogati izbor vsega, kar nam ponuja narava, predstavlja unikatne okuse: prvi med njimi je okus jagode in limonske trave, drugi je kombinacija okusov maline, limete in melise, medtem ko tretji okus predstavlja preplet breskve, marakuje in belega čaja. Od ostale ponudbe Lahke sadnje jogurte Linia loči inovativno slajenje z nerafiniranim rjavim sladkorjem in cvetličnim medom.

 

Pasirana skuta Linia je milega, rahlo kiselkastega okusa. Njeno edinstvenost dodatno karakterizira mehka in nežna struktura. Zaradi ustrezne hranilne sestave, visoka vsebnost beljakovin in malo maščob, se velikokrat uvršča na najrazličnejše jedilnike, predvsem tistih, ki skrbijo za raznoliko prehrano.

Jaz sem izbrala Lahki tekoči jogurt znamke Linia Zelene Doline

Maja Sirše

Aktualna Mlečna Kraljica ZELENE DOLINE Slovenije