Odgovori na pogosta vprašanja

Ali bo tek potekal v vsakem vremenu?

DA! Upamo pa na sonce! :)

 

Kje se lahko prijavim na 13. dm tek za ženske?

Letošnja novost so spletne prijave! Izpolnite in oddajte prijavnico na https://prijava.tekzazenske.si. Med tekačicami, ki se prijavijo preko spletne prijavnice in opravijo plačilo prijavnine preko spleta, bomo vsak teden izžrebali dve nagrajenki, ki prejmeta povračilo startnine v obliki dm darilne kartice.

Še vedno pa se lahko prijavite v prodajalnah dm po vsej Sloveniji. 

 

Prijave trajajo do 19. 5. 2018 do 12. ure.

 

Ali lahko koristim 20% popust na ceno prijavnine z unovčitvijo 30 točk iz dm active beauty kartice?

Ne, letos si lahko nižjo ceno prijavnine zagotovite brez unovčitve 30 točk iz dm active beauty kartice. 20% popust na redno ceno si zagotovite ob prijavi in plačilu preko spletne prijavnice do vključno 4. 5. 2018!

 

Kako lahko sodelujem v nagradni igri za brezplačno startnino?

Na 13. dm tek za ženske se prijavite preko spletne prijavnice in opravite nakup prijavnine preko spleta. Med tekačicami, ki se prijavijo preko spletne prijavnice in opravijo plačilo prijavnine preko spleta, bomo vsak teden izžrebali dve nagrajenki, ki prejmeta povračilo startnine v obliki dm darilne kartice.

 

Ali lahko prevzamem startno številko na prizorišču?

Ne, prevzem startnih številk na prizorišču ne bo možen. Startne številke bo možno prevzeti pred tekom v trgovskih centrih pred prodajalnami dm: Citypark (Ljubljana), Interspar Vič (Ljubljana), Europark (Maribor), Citycenter (Celje), Qlandia (Kranj), Qlandia (Nova Gorica), Qlandia (Novo mesto):

  • v petek, 18. maja 2018 → od 10.00 do 20.00
  • v soboto, 19. maja 2018 → od 10.00 do 20.00

 

Ali se lahko premislim glede udeležbe na teku?

Lahko, vendar prijavnine ne vračamo. Kljub temu lahko prevzamete startno številko in darilo.

 

Ali se da spremeniti izbrano dolžino proge?

Da. V primeru spletne prijave nam spremembo sporočite na mail .... Dolžino proge lahko spremenite ob prevzemu startne številke.

 

Kje dobim bone za kosilo, zajtrk in prevoz?

Bone za obroke in prevoz z LPP in SŽ prejmete ob prevzemu startne številke v knjižnici bonov. Bon LPP velja na dan 13. dm teka za ženske, 26. 5. 2018.

Bon za vlak SŽ unovčite za vozovnico na potniških blagajnah Slovenskih železnic od 18. 5. 2018 najkasneje do dneva dogodka, 26. 5. 2018. Število sedežev je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo zamenjavo bona za vozovnico.

 

Imam napačno barvo zapestnice / premislila sem si glede časa teka. Kaj lahko naredim?

Menjavo zapestnice lahko uredite v prijavnem šotoru na prizorišču.

 

Kako lahko pridem do prizorišča z javnim prevozom?

V sodelovanju z Ljubljanskim potniškim prometom LPP bodo za vse tekačice na voljo brezplačni mestni avtobusni prevozi LPP. Slovenske železnice pa nudijo vsem udeleženkam teka dvosmerno vozovnico za vlak. Oba bona prejmete ob prevzemu startne številke 18. ali 19. 5. 2018 v izbranih trgovskih centrih po Sloveniji. Zaželeno je, da se bon Slovenskih železnic čim prej zamenja za povratno vozovnico na blagajnah SŽ, najkasneje pa do dneva dogodka, 26. 5. 2018. 

Spremljevalci tekmovalke (velja za največ 5 oseb) imajo 50% popust pri nakupu povratne vozovnice za vlak. Število sedežev je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo zamenjavo bona za vozovnico.

 

Kje lahko prijavim svojega otroka na Oskarjev tek?

Letošnja novost so spletne prijave! Izpolnite in oddajte prijavnico na https://prijava.tekzazenske.si/oskarjev-tek. Oskarjev tek je namenjen vsem otrokom od 2. do 12. leta starosti in je brezplačen. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

 

Kako poteka prevzem startnega paketa za Oskarje?

Otroci se lahko udeležijo Oskarjevega teka le z majčko in zapestnico za ustrezno starostno kategorijo. Majčke in zapestnice bo mogoče prevzeti pred tekom v trgovskih centrih pred prodajalnami dm: Citypark (Ljubljana), Interspar Vič (Ljubljana), Europark (Maribor), Citycenter (Celje), Qlandia (Kranj), Qlandia (Nova Gorica), Qlandia (Novo mesto):

  •  v petek, 18. maja 2018 → od 10.00 do 20.00
  •  v soboto, 19. maja 2018 → od 10.00 do 20.00

 

Prevzem je mogoč le z osebnim dokumentom otroka, iz katerega je razvidna starost otroka.

 

Za Oskarje bo mogoča prijava, prevzem majic in zapestnic tudi na prizorišču na dan dogodka, 26. 5. 2018.

 

Prevzem darilnih vrečk bo mogoč le po končanem Oskarjevem teku z otrokovo zapestnico na prizorišču v parku Tivoli.

 

Ali lahko prevzamem startno številko za prijateljico?

Lahko, vendar potrebujete njeno potrdilo o prijavi in njen osebni dokument.

 

Ali se na teku lahko kje preoblečem in shranim stvari?

Organizirana bo garderoba in shranjevanje garderobe do zapolnitve mest. Tam lahko shranite garderobo in jo prevzamete po teku.


Ali je obvezno obleči majico, ki sem jo dobila na prevzemu startne številke?

Da. Na majico, ki ste jo prejeli ob prevzemu startne številke, pritrdite startno številko. Letošnja novost 13. dm teka za ženske so čipi, ki so del startne številke. Ob prevzemu štartne številke boste prejeli tudi varnostne zaponke, s katerimi si številko pritrdite na majico 13. dm teka za ženske. Pred startom preverite, ali je številka trdno pritrjena.

 

Ali je potrebna prijava na skupne priprave?

Predhodna prijava na priprave ni potrebna. Udeležba na pripravah je brezplačna.