Prijavite se na 15. dm tek za ženske!

 

 

Startnina

Redna cena startnine znaša 24 EUR, ob prijavi in plačilu do vključno 25. 8. 2021 pa velja predprodajna cena 19,00 EUR.

 

Pomembno obvestilo!  

 

Če ste za prijavo na dm tek za ženske v spletni prijavnici izbrali plačilo v prodajalni dm, se morate 

s potrdilom, oglasiti in plačati startnino do 25. 8. 2021,  da se upošteva predprodajna cena 19,00 EUR. Po 25. 8. 2021 pri plačilu v prodajalni dm velja redna cena 24,00 EUR, ne glede na datum prijave.

 

Potrdilo prejemate takoj po zaključeni spletni prijavi na e-naslov, ki ga boste navedle v spletni obrazec prijave na 15. dm tek za ženske. 

 

 

PREDPRIJAVA:

 

Cena predprijave: 19,00 EUR

Časovno obdobje: 6. 7. 2021 – 25. 8. 2021

               

REDNA CENA:

 

Redna cena: 24,00 EUR

Časovno obdobje: 26. 8. 2021 – 28. 8. 2021 (do 12. ure)

 

 

Na startnino 15. dm teka ni možno unovčiti dm active beauty točk v zameno za prihranek ali drugih popustov in ugodnosti. 

 

 

Opozorilo: V primeru, da označite prevzem v Kopru, je lokacija za prevzem startnega paketa (darilna vrečka, majica, startna številka s čipom) zavezujoča. To lokacijo lahko izberete samo do 20. 8. 2021, saj bodo paketi za to prevzemno lokacijo vnaprej poimensko pripravljeni in dostavljeni v prodajalno. Če boste prevzem v Kopru izbrale po 20.8. ne moremo zagotoviti prevzema na tej lokaciji.

 

  

 

 

Spletna prijava

 

Prijavite se enostavno preko spletne prijavnice na spodnji povezavi.

 

Spletna prijava

 

 

 

Prijava v prodajalni dm

Izpolnite prijavnico, ki jo najdete na spodnji povezavi in jo oddajte v prodajalni dm.

 

 

Navodila za izpolnjevanje prijavnice:

  1.       Odprite prijavnico v novem zavihku in jo izpolnite.
  2.       Izpolnjeno prijavnico natisnite.
  3.       Podpisano in izpolnjeno prijavnico oddajte v eni izmed prodajaln dm.

 

Prijavnica

 

 

 

Skupinska prijava

 Ali je možna skupinska prijava na 15. dm tek za ženske?

 

Seveda! Skupinska prijava je možna za pravne osebe najkasneje do 20. 8. 2021.   

 

S klikom na https://prijava.tekzazenske.si/skupinska-prijava boste preusmerjeni do spletne prijavnice, ki vam omogoča preprosto, hitro in učinkovito prijavo skupine na 15. dm tek za ženske. Kot organizaciji vam pripada posebna ugodnost, ki velja za društva in podjetja. Na vsako 10 prijavljeno tekačico vam namreč pripada brezplačna prijavnina.

 

Cena startnine znaša 19 EUR. Skupinske prijave trajajo do 20. 8. 2021.

 

Po prejemu vaše izpolnjene skupinske prijave, bomo uredili izstavitev fakture. V kolikor boste prijavo zaključili v tem tednu, lahko fakturo pričakujete v drugi polovici naslednjega tedna. Posredovana vam bo na e-mail naslov.

 

Ko bomo prejeli nakazilo z vaše strani, vam bomo poslali potrdilo o prijavi kontaktne osebe (osebe, ki vpisuje podatke o skupini), s katerimi boste lahko prevzeli startne pakete za vse tekačice v času uradnih prevzemov; v petek, 27. 8., in v soboto, 28. 8., med 10.00 in 20.00 v 8 trgovskih centrih pred dm prodajalnami po Sloveniji.

 

Kontaktna oseba (oseba, ki vpisuje podatke o skupini) naj bo ob vpisovanju posameznih tekačic pozorna na e-obveščanje. V primeru označitve, da tekačica soglaša s prejemanjem e-novic ter obvestil, kontaktna oseba jamči, da tekačica dejansko soglaša z vsem navedenim.