Ugodne cene mesečnih, polletnih in letnih abonentskih vozovnic

Slovenske železnice ponujajo ugodne cene mesečnih, polletnih in letnih abonentskih vozovnic za vlak. Z vozovnicami za vlak lahko uveljavljate tudi dodatne popuste npr. Za kopanje, nočitve, nakup knjig in podobno. Več …


Kliknite in preverite ceno abonentske vozovnice za vašo relacijo.

 

Z vlakom po Evropi že za 25 evrov

Kam Po ponudbi

Cena

enosmerne vozovnice

iz Ljubljane - v evrih

Beograd Beograd Spezial* 25
Budimpešta Budapest Spezial* 39
Praga Praga Spezial* 49
Zürich SparSchiene Zürich* 29
München München Spar*/Smart Night* 29
Frankfurt Frankfurt Smart* 49
Dunaj SparSchiene* 29

*Število nizkocenovnih vozovnic je omejeno zato priporočamo pravočasno rezervacijo vozovnic, lahko že 2 meseca pred potovanjem. 
 

Prekrižarite Evropo – najugodneje z InterRail vozovnico

 

Za tiste, ki bi želeli posamezno ali več evropskih držav prekrižariti z vlakom, je najugodnejša izbira vozovnice InterRail. S to vozovnico boste prihranili tudi pri nočitvah v hotelih, povezavah z ladjami, trajekti in avtobusi in tudi ceneje obiskali nekatere muzeje. Cene se začnejo že pri 38 evrih.


Če vas potuje več, je dobra izbira vozovnica City Star!


Vozovnica City Star je namenjena za potovanje iz Slovenije v Nemčijo, Avstrijo, Češko, Slovaško, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino in Makedonijo. Otroci do 15. leta, ki potujejo s starši ali starimi starši v Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Nemčijo, na Češko, Slovaško in Hrvaško.

 

 

V Beljak in Celovec z vozovnico REGIO AS
 

Ljubiteljem potovanj z vlaki, ki si želijo doživeti kaj posebnega, je namenjena krožna vozovnica Regio AS na relaciji Ljubljana-Jesenice-Beljak-Celovec-Pliberk-Maribor-Celje-Ljubljana. Cena vozovnice za odrasle je le 29 evrov, otroci od 6. do 15. leta starosti imajo 50 odstotkov popusta.

 

Z Družinsko kartico ugodnosti potujete po Sloveniji 40 % ceneje, otroci do 12 let pa brezplačno!


Vse informacije o potovanjih z vlakom dobite na prodajnih mestih Slovenskih železnic, e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si, na spletni strani www.slo-zeleznice.si ali na tel. št. 1999*.
*Cena za klice iz Softnet omrežja je 0,90 EUR/klic z vključenim DDV. Ceno za klice iz drugih omrežij določajo drugi operaterji.