dm TEK ZA ŽENSKE

Dostop do lokacije

1

Organizirani prevozi

Ob prevzemu štartnih številk boste prejeli kupona za prevoze z vlaki Slovenskih železnic in avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa na dan 18. dm teka za ženske. Kupon za vlak morate obvezno unovčiti za vozovnico na potniških blagajnah slovenskih železnic najkasneje do dneva dogodka.

2

Z avtomobilom

Za parkiranje ste na dan dogodka udeleženke ter obiskovalci odgovorni sami. Prosimo, da upoštevate, da je parkirišče v Tivoliju na dan dogodka zasedeno, okoliške ulice pa preobremenjene. Zato vas vljudno prosimo, da izberete eno od alternativ: prihod s kolesom ali peš, parkiranje izven centra in prihod v Tivoli z LPP.

3

S kolesom

Dostop do parka Tivoli s kolesom je odlična možnost za aktiven in okolju prijazen dostop do 18. dm teka za ženske. Sledite kolesarskim stezam in prometnim pravilom ter uživajte v prijetni vožnji do prizorišča, kjer vas bo pričakala športna in energična atmosfera. Prihod s kolesom je tudi odličen način, da pred samim tekom ogrejete mišice. Ne pozabite na ključavnico za priklenitev vašega kolesa.

4

Peš

Če se boste do parka Tivoli sprehodile peš, se boste s sprehodom ogrele in pripravile svoje telo na tek. Do parka Tivoli lahko iz vseh strani pridete po pločniku in tako poskrbite za svojo varnost.