PROGRAM

 

Da bo dogodek res varen in brezskrben, na letošnjem dm teku za ženske ne bo Oskarjevega teka, skupinskih prijav ter celodnevnega dogajanja, smo pa zato znižali ceno prijavnine.

 

 

GARDEROBA

Garderobe bomo zagotovili za tekačice, ki tečejo v posamezni štartni skupini. Po zaključenem teku vas bomo prosili, da garderobo takoj izpraznite, da omogočite hranjenje predmetov tekmovalkam v naslednji skupini. Shranjevanje garderobe bo brezplačno in na lastno odgovornost.

 


PREHRANA

Organizator je trenutno v postopku dogovorov in pridobivanja mnenj ustreznih institucij v luči epidemije. Točni dogovori bodo glede na epidemiološke razmere, ki bodo veljale v septembru 2021, objavljeni v mesecu avgustu.

 


PRVA POMOČ


Na prizorišču je usposobljena ekipa prve pomoči, na katero se obrnite ob morebitnih poškodbah ali drugih zdravstvenih težavah.


SKUPINSKO OGREVANJE

 

Da bo dogodek res varen in brezskrben, na letošnjem dm teku za ženske skupinskega ogrevanja NE bo.

 

 


ORGANIZIRANI PREVOZI

 

Ob prevzemu štartnih številk boste prejeli kupona za prevoze z vlaki Slovenskih železnic in avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) na dan 15. dm teka za ženske. Kupon za vlak unovčite za vozovnico na potniških blagajnah Slovenskih železnic najkasneje do dneva dogodka (4. 9. 2021).

 

 


PARKIRAJ IN SE PELJI

 

Potrdilo o plačani startnini velja kot dovolilnica za brezplačno parkiranje na Dolgem mostu v Ljubljani, od koder bodo organizirani avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) do parka Tivoli. Parkiranje bo na voljo do zapolnitve parkirnih mest. Po končanem teku bodo iz parka Tivoli do Dolgega mostu avtobusi vozili po ustaljenem voznem redu.