Nasveti partnerjev 17. dm teka za ženske

 

Vitaminska Voda Cedevita – Ime pove vse

 

Ko rečemo Cedevita, pomislimo na vitamine. In to že 50 let. Izkušnje so nas naučile, da pogumno stopamo iz znanih okvirjev in prisluhnemo svojim potrošnikom. Zato smo se tudi odločili zaplavati v nove vode – vitaminske vode!

Vitaminska voda Cedevita je narejena z naravnimi aromami citrusov, brez sladil, z malo kalorijami in seveda skrbno izbranimi vitamini...ker je to Cedevita. IME POVE VSE! ​Posebno pozornost smo namenili okusom in tako ustvarili tri edinstvene kombinacije:

 

  • Limona & ananas "Energising"
  • Pomaranča & papaja "Feel Good"
  • Limona & pomaranča "Relaxing"

 

 

''Laufam'' na rastlinski pogon 

 

Uživaj v moči rastlin in si pripravi svoj najljubši smoothie.

PRIPRAVA: Trem hruškam odstranimo koščice in jih nasekljamo. Damo jih v mešalnik, skupaj z indijskimi oreški (150g), Alpro sojinim napitkom z okusom čokolada (1l) in tremi semeni kardamoma. Mešamo, dokler ne dobimo gladke in kremaste mase. Postrežemo z dodatnimi rezinami hruške, lahko pa tudi z nekaj nasekljanimi oreški. Popolna mešanica super užitka in prefinjenosti! 

 

 

 

Naj tvoji lasje še lepše plapolajo, medtem ko ti tečeš.

 

Subrina poskrbi, da bodo v dobri formi tako tvoji lasje in kot tudi telo.

S prenovljeno barvo za lase Subrina Charm bo tvoja barva las točno takšna, kot si vedno želela: moderna, negovana in sijoča. Za negovane lase izberi šampon in balzam Subrina glede na tvoj tip las, za težave las in lasišča pa Subrino Recept. Za svetljene lase priporočamo uporabo šampona in maske Subrina Bye Bye Yellow, ki poskrbita za nevtralizacijo rumenih tonov. Po teku prija osvežujoče tuširanje, za razvajanje med tuširanjem pa poskrbijo zapeljivi vonji gelov za prhanje Subrina.

 

 

 

 

Za resnično čiste zobe 

 

Urejena ustna higiena je pomemben predpogoj za zdravo življenje. Ključno orodje pri zagotavljanju primerne ustne higiene je kakovostona zobna ščetka. Premium zobna ščetka VBO, med drugim kar do 40% bolj učinkovito odstrani zobne obloge kot običajne ščetke. 

 

 

 

INTERSPORT zvočni trening za dm tek

 

Pripravi se na dm tek za ženske z zvočnim treningom, ki ga je posnel tekaški trener podjetja INTERSPORT, Urban Praprotnik.

 

To je odličen način, da preveriš svojo tekaško pripravljenost pred letošnjim 17. dm tekom za ženske. Z Urbanom se lahko pripraviš na

 

 

https://www.intersport.si/blog/2022/05/zvocni-trening-za-dm-tek-trasa-5-km/

 

https://www.intersport.si/blog/2022/05/zvocni-trening-za-dm-tek-trasa-10-km-2/

 

 

 

Naravna hidracija za šport in rekreacijo

 

Telesna aktivnost je eden izmed temeljev dobrega zdravja. Zato se moramo redno gibati. Tako rekreativni športniki kot profesionalci pa poleg vse potrebne in nepotrebne opreme potrebujejo nekaj, kar je zares pomembno: ustrezno kakovostno hidracijo. Če ne zaužijemo vode, telo vstopi v proces dehidracije – v ustih se pojavi občutek žeje, suhosti in lepljivosti ali še huje – utrujenost, glavobol, vrtoglavica ... Primanjkljaj telesne vode, ki presega 2 % telesne teže, vodi v manj učinkovite aerobne aktivnosti pa tudi kognitivne funkcije. Torej, športniki in rekreativci, zgrabite svojo najljubšo Radensko in stopite v akcijo!